radio tomi predvajalnik

Župan Mestne občine Celje Bojan Šrot je z včerajšnjim dnem preklical sklepa o zaprtju otroških in športnih igrišč ter o prepovedi zbiranja na otroških in športnih igriščih na javnih površinah v Mestni občini Celje.

Otroška in športna igrišča so bila zaprta od 16. marca, ko so občanke in občane tudi pozvali k samozaščitnemu ravnanju za preprečevanje širjenja koronavirusa. V dneh, ki so sledili, so sprejeli številne ukrepe za pomoč občankam in občanom. Na občini ocenjujejo, da so bili pri tem uspešni. Reagirali so pravočasno in učinkovito, širjenje virusa so uspešno zajezili tudi zaradi odgovornega obnašanja večine prebivalk in prebivalcev naše občine.

Ta teden je ponovno začel voziti Celebus (do konca maja vozi brezplačno). Ukinili so dežurstvo klicnega centra na Mestni občini Celje, predstavniki Civilne zaščite pa so še naprej za njune primere dosegljivi na telefonski številki (03) 491 09 20.

Izredno varstvo predšolskih otrok in osnovnošolcev ni več potrebno. Zdravstveni dom Celje in Splošna bolnišnica Celje še naprej delujeta pod posebnimi, sicer nekoliko bolj sproščenimi pogoji.

Ne glede na spodbudno umirjanje nevarnost širjenja koronavirusa še vedno obstaja, zato je treba dosledno upoštevati fizično razdaljo ter higieno rok in kašlja. V zaprtih javnih prostorih je obvezno razkuževanje rok in nošenje maske oziroma rute ali šala. Za splošne informacije o bolezni COVID-19 lahko vsi državljani pokličejo v klicni center za informacije o koronavirusu - 080 14 04.

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran