radio tomi predvajalnik

Na Cesti v Trnovlje pri podjetju Celjske mesnine so izvedli začasno montažno krožišče. Če se bo izkazalo, da bodo z novo prometno ureditvijo umirili promet, zagotovili večjo prometno varnost ter večjo pretočnost prometa, bodo na tem območju zgradili novo krožišče. Naložba je stala okoli 38.000 evrov, ki so jih zagotovili v občinskem proračunu, vendar je pri tem potrebno poudariti, da so montažni elementi prenosljivi in da jih bodo, če se bodo pri Celjskih mesninah kasneje odločili za gradnjo končnega krožišča, lahko premestili na drugo lokacijo.

 trnovlje krozisce

Kot je znano, smo sredi maja končali z gradnjo krožišča na Glaziji, ki je Ljubljansko cesto povezalo z Garažno hišo Glazija in Splošno bolnišnico Celje, sicer pa je dolgoročno zelo pomembno tudi zaradi načrtovane širitve garažne hiše in ureditve izvoza za reševalna vozila Zdravstvenega doma Celje.

Na Mestni občini Celje se zavedamo, da je potrebno čim prej urediti tudi krožišči na križanju Partizanske ceste s cesto G1-570328 (cesta od Celja do Laškega, pri mostu čez Savinjo) in Kidričeve ceste z lokalno cesto za Slance in Bukovžlak. Za oba krožišča smo pripravili projektno dokumentacijo, vse postopke pa zdaj vodi Ministrstvo za infrastrukturo, saj sta Kidričeva cesta in cesta od Celja do Laškega državni. Kljub temu načrtujemo, da bi za prehodno obdobje (torej do izgradnje krožišča), na Kidričevi cesti pri odcepu za Slance postavili začasno montažno krožišče in na tak način zagotovili večjo pretočnost prometa in večjo prometno varnost.

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran