radio tomi predvajalnik

t2 logoDružba T-2 bo danes v svojo programsko shemo uvrstila nov televizijski program Arena Sport, kar bo še posebej razveselilo slovenske ljubitelje športa. Ti bodo tako lahko v živo spremljali ligo NBA, vključno z našima košarkarskima junakoma Luko Dončićem in Goranom Dragićem, ligo ABA, tuje nogometne lige, tenis, rokomet in hokej, na sporedu pa bo tudi bogat nabor oddaj in celovečernih dokumentarnih filmov.

T-2 bo programe Arena Sport svojim uporabnikom ponudil v HD resoluciji. Program Arena Sport 1 (programsko mesto 55) bo tako uvrščen v M, L in XL HD shemo, programi Arena Sport 2 (56), Agro TV (31), Toxic TV (119) in Balkan Trip (106) v L in HL HD shemo, Arena Esport (57) pa bo v XL HD televizijski shemi. Predvidoma v decembru pa bodo vključili še program Arena Fight.

arena sport

Programi Arena Sport bodo prvotno največ pozornosti namenili košarki, predvsem ligi NBA in ABA, ki so ju gledalci močno pogrešali. Uporabniki T-2 televizije bodo tako lahko do leta 2025 spremljali naša košarkarska junaka Luko Dončića (Dallas Mavericks) in Gorana Dragića (Miami Heat) ter seveda tudi vse ostale virtuoze na košarkarskem igrišču. Na Areni bodo NBA tekme predvajali vsak večer in tudi za vikend, ko so termini bolj prijazni slovenskemu občinstvu. Tekme Dallasa, Miamija in Denverja, za katere je med Slovenci še poseben interes, vsaj enkrat na teden, ostalo pa bodo veliki derbiji. V paketu bo tudi ves spremljevalni program, kot so oddaje, intervjuji in vpogledi v zakulisje dogajanja. Poleg tega bodo gledalcem ponudili tudi prenose FIBA Lige prvakov ter švicarske, norveške, korejske in madžarske nogometne lige, pa tudi ligo MLS. V naslednjih tednih bodo prenašali Vzhodnoevropsko teniško prvenstvo, na sporedu pa bo tudi bogat nabor oddaj in celovečernih dokumentarnih filmov. Konec avgusta in v začetku septembra pa se pričenjajo tudi prvenstva v košarki in nogometu, ki so bila spomladi odpovedana. Zagotovljene imajo tudi pravice za vsa prihajajoča velika rokometna tekmovanja v moški in ženski konkurenci, hokejska svetovna prvenstva, v nogometni ponudbi pa so španski pokal, Liga MLS, Copa Libertadores, Copa Sudamericana, švicarska liga, norveška liga, argentinska liga ... V sezoni 2021/2022 pa prihajajo še superzvezdniške nogometne okrepitve, saj bodo imeli na svojih programih vsaj dve izmed nogometnih lig velike evropske peterice.

Prepričani smo, da bomo zadovoljili širok spekter okusov naših uporabnikov. Programsko shemo sicer nameravamo nadgrajevati in jo bogatiti tudi v prihodnje. S tem potrjujemo našo dolgoročno zavezo, katere cilj je, da uporabnikom naših storitev zagotavljamo kakovostne in priljubljene vsebine različnih žanrov ter nadgrajujemo njihovo uporabniško izkušnjo,

so nam zaupali v družbi T-2.

QR Code

Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran