radio tomi predvajalnik

V začetku lanskega leta smo na javnost naslovili prošnjo za pomoč, ki smo jo potrebovali pri zbiranju potrebnih finančnih sredstev za nakup novega ultrazvočnega aparata, ki bo zdravnikom v Pediatričnem urgentnem centru v pomoč pri odkrivanju stanj, ki ogrožajo življenje, in diagnostiki najbolj ranljive populacije.

V sklopu akcije smo zbirali sredstva s pomočjo donacij podjetij, potekale so donacije preko SMS sporočil, priredili smo Dobrodelno tekmovanje v športnem plezanju za otroke v Celju, v korist akcije je šla vstopnina dobrodelne glasbene prireditve v Šentjurju. Pomemben del so s svojimi nakazili prispevali tudi posamezniki.

V relativno kratkem času smo s pomočjo donatorjev zbrali 25.342,84 evrov. Po zaključenih postopkih nabave smo 4. marca letos prevzeli ultrazvočni aparat Mindray M9, katerega končna cena je bila 34.117,30 evrov in ga takoj vključili v delo Pediatričnega urgentnega centra. Načrtovano javno predajo aparata nam je žal preprečila epidemija novega koronavirusa. Kljub temu, da se je formalno končala 31. maja, nam epidemiološka situacija še vedno ne omogoča, da bi v bolnišnici naredili javno predajo donacije. Vsem posameznikom in podjetjem, ki so nam pomagali pri naših prizadevanjih, se zato zahvaljujemo na daljavo.

Iskrena hvala za vaše zaupanje v naše delo in za pomoč, ki ste nam jo namenili. Spet in znova se je pokazalo, da lahko kot skupnost naredimo več ...,

So nam sporočili iz Splošne Bolnišnice Celje.

pediatricna celje ultrazvok

QR Code

Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran