radio tomi predvajalnik

Zaradi vedno večjih potreb po hospitalni obravnavi pacientov s COVID-19 bodo v Splošni bolnišnici Celje v prihodnjih dneh širili kapacitete za obravnavo teh pacientov, tako na navadnih bolniških posteljah kot tudi na intenzivnih bolniških posteljah. Zaradi reorganizacije bolnišnice pa bodo v skladu z odredbo Ministrstva za zdravje, s ponedeljkom, 19. oktobra 2020 začeli z zmanjševanjem izvajanja nenujnih zdravstvenih storitev. Zmanjševanje nenujnih zdravstvenih storitev bo potekalo postopoma in selektivno.

bolnisnica celje 450

Zaradi kratkega časovnega okvira, v katerem se organizacija našega dela v zadnjem mesecu spreminja, in omejenih kadrovskih resursov, o spremembi ne moremo obveščati vseh pacientov, ki imajo v prihodnjih dneh razpisane termine za obravnavo v bolnišnici. Zato do preklica takšnega načina velja, da bomo vse paciente, ki bodo obravnavo v Splošni bolnišnici Celje lahko opravili, osebno kontaktirali in povabili na pregled, diagnostiko ali poseg. Ti pacienti bodo prejeli navodila o terminu izvedbe.

Vse ostale paciente, ki jih naše osebje ne bo kontaktiralo prosimo, da v bolnišnico ne prihajajo, četudi imajo vabila s termini za obravnavo. Naše osebje je s takšnim načinom dela že pričelo, zato bodo o veljavnih terminih zagotovo obveščeni tudi pacienti, ki imajo termine v začetku prihodnjega tedna.

Vsem pacientom, ki bodo kljub temu v dvomu, predlagajo, da svoje vprašanje skupaj s kontaktnimi podatki (št. telefona) pošljejo na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. in v roku 24 ur bodo prejeli odgovor, če bodo zdravstveno storitev lahko opravili.

Vse, ki bodo v prihodnjih dneh prihajali v bolnišnico, prosijo za spoštovanje navodil in odgovorno ravnanje, s katerim ščitijo tako sebe kot druge.

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran