radio tomi predvajalnik

Na Dečkovi cesti, pri podjetjih Celjski sejem in Inpos bodo do konca leta izvedli eksperimentalno začasno krožišče. Podjetje VOC Celje je že začelo z deli.

Krožišče bo vsaj nekoliko olajšalo pretok prometa na tem območju, kjer je posebej v času prometne konice velika gneča. Predvsem pa bo krožišče bistveno pripomoglo k bolj varnemu vključevanju prometa (tudi kolesarskega) z Opekarniške na Dečkovo cesto in obratno. Z novim krožiščem bomo pridobili novi krak glavnega uvoza na Celjski sejem.

Posebnost in novost eksperimentalnega krožišča bo levi zavijalni pas znotraj jedra krožišča, ki bo posebej predviden za tiste voznike, ki bodo zavijali levo z Dečkove ceste proti Opekarniški, vendar jih ne daje prednosti pred prometnim tokom, ki poteka v rondoju.

Vrednost projekta je 145.530 eur. Poleg izvedbe eksperimentalne prometne ureditve z umestitvijo krožišča bodo ustrezno izvedli odvodnjavanje, uredili javno razsvetljavo in postavili novo prometno signalizacijo.

Vse udeležence v prometu zato pozivajo k strpnosti in upoštevanju začasne prometne ureditve, ki se bo med gradnjo spreminjala glede na potek del na gradbišču.

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran