radio tomi predvajalnik

V Splošni bolnišnici Celje smo že pred mesecem dni omejili izvajanje nenujnih zdravstvenih storitev in paciente obvestili, da bodo v času te omejitve obravnavo v bolnišnici lahko opravili le tisti, ki bodo nanjo ponovno vabljeni. Kljub temu na obravnavo v bolnišnico vsak dan še vedno prihaja veliko pacientov, ki novih vabil niso prejeli in želijo obravnavo opraviti na podlagi starih vabil in terminov obravnave, ki so jih prejeli v času pred epidemijo. Ker moramo takšne paciente na triažnih točkah zavrniti, kar seveda povzroča nemalo slabe volje, vas prosimo, če v svojih medijih prebivalce naše regije še enkrat seznanite z veljavnimi omejitvami.

Do preklica takšnega načina delovanja bolnišnice velja, da vse paciente, ki obravnavo v Splošni bolnišnici Celje lahko opravijo, osebno kontaktiramo ali z novim pisnim vabilom povabimo na pregled, diagnostiko ali poseg. Vse ostale paciente, ki jih naše osebje ne bo kontaktiralo oz. ne bodo prejeli novih vabil na obravnavo prosimo, da v bolnišnico ne prihajajo, četudi imajo stara vabila s termini za obravnavo v tem času.

Pacientom, ki bodo kljub temu v dvomu, predlagajo, da svoje vprašanje skupaj s kontaktnimi podatki (št. telefona) pošljejo na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. in v roku 24 ur oz. prvi naslednji delovni dan bodo prejeli odgovor, če bodo zdravstveno storitev lahko opravili.

bolnisnica celje 450

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran