radio tomi predvajalnik

V zadnjem tednu maja se je Mestna občina Celje odzvala na poziv Ministrstva za javno upravo, da lokalna skupnost zagotovi javne uslužbence za opravljanje dela prijavne službe na cepilnem mestu za pridobitev mobilne identitete, t. i. smsPASS-a.

Ko so javni uslužbenci, ki so se prijavili, izpolnili formalne pogoje za opravljanje dela (izobraževanje, prejem žigov), so na cepilnem mestu vzpostavili prijavno službo.
Prijavna služba za sprejem vlog za smsPASS na cepilnem mestu v Golovcu tako nemoteno deluje že od 3. junija, urnik dela pa prilagajajo dinamiki cepljenja in urniku poslovanja zaledne službe.

Na cepilnem mestu so referenti praviloma prisotni ves čas cepljenja. Od 3. junija do včeraj (8. 6.) so skupno prejeli okoli 600 vlog.

Odziv ljudi na pobudo za pridobitev mobilne identitete na cepilnem mestu je velik in pozitiven, kar še dodatno potrjuje pravilnost odločitve o vključitvi v prijavno službo za smsPASS. S tem so pripomogli k skrajšanju postopka ureditve potrdil za uporabnike.

Predviden čas delovanja prijavne službe:

  • od ponedeljka do četrtka, od 7.30 do 15.ure,
  • v petek, od 7.30 do 13. ure

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Deli na socialnih omrežjih
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran