radio tomi predvajalnik

Na naše uredništvo so se obrnili študentje in dijaki, kateri so želeli delati preko e-Študentskega servisa. Delo so si zagotovili, a po tej zagotovitvi jih je e-Študentski servis s telefonskimi klici, E-maili in SMS-i neprestano vzpodbujal, da odprejo nov transakcijski račun pri SKB, čeprav so imeli že odprtega pri drugi banki.

e studentski

Ker smo želeli zadevi priti do dna, smo se obrnili na e-Študentski servis in tam so nam odgovorili:

Na našem e-Študentskem Servisu ponudimo študentom in dijakom, ki prvič začenjajo z delom, možnost, da odprejo tudi transakcijski račun. Dijake in študente, ki prvič začnejo z delom pokličemo in jim predstavimo možnost odprtja transakcijskega računa. Razložimo jim, da lahko ohranijo tudi svoj že obstoječi račun, lahko pa odprejo račun pri eni od bank s katero poslovno sodelujemo. Če se dijak ali študent odloči za odprtje računa, mu na dom pošljemo dokumentacijo banke, ki še ni zavezujoča. Do podpisa dokumentacije transakcijski račun še ni odprt in se lahko dijak ali študent premisli.

Dijaki in študenti, ki so že odprli transakcijski račun, lahko naknadno kadarkoli spremenijo številko transakcijskega račun za prejemanje zaslužkov. Spremembo lahko vnesejo v njihovi spletni poslovalnici. V primeru, da bi dijaki ali študenti potrebovali pomoč pri spremembah transakcijskega računa, se lahko obrnejo na katerokoli našo poslovalnico https://www.studentski-servis.com/studenti/poslovalnice. V tem primeru lahko ohranijo novo odprt račun ali ga zaprejo. Brezplačen račun lahko zaprejo brezplačno po šestih mesecih ali prej kot v šest mesecih, pri čemer banka obračuna strošek zapiranja 6 €.

Za rešitev neljube situacije vas prosimo, da dijakom in študentom, ki so se obrnili na vas, posredujete mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali telefonsko številko 0/1729-83-47. Spremenili bomo transakcijski račun na katerega želijo prejemati zaslužke. V primeru, da bi želeli račun zapreti prej kot v šestih mesecih, bomo zaprtje računa za njih uredili brezplačno,

nam je prijazno razložila Katarina Bremec Slanič, vodja razvoja kadrov.

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Deli na socialnih omrežjih

Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran