radio tomi predvajalnik

V organizaciji Športne zveze Tržič je zadnji septembrski dan v Tržiču minil v znamenju krosa. Letos je imel dobrodelno noto, saj so vsi, ki so tekli, tekli za Lano in s pozitivno energijo pripomogli k njenemu okrevanju. 24-letna športnica Lana Nina Markelj iz Bistrice pri Tržiču, je pri vožnji s kolesom doživela prometno nesrečo, ob kateri je utrpela hude poškodbe možganov.

Teklo je več kot 600 tekačev. Bravo otroci iz tržiških osnovnih šol, športni pedagogi in ravnatelji, ki ste podprli tek. Skupaj smo močnejši in hitrejši. Hvala vsem udeležencem teka, ki ste s srcem tekli za Lano. Zbrali smo 670 evrov in jih nakazali dobrodelni organizaciji Vztrajaj – Never give up. Vsi si srčno želimo, da Lana čim prej okreva in se nam pridruži na takšnih in drugačnih športnih aktivnostih, se vrne med otroke, med katerimi je bila najraje,

je po dogodku povedala Biserka Drinovec, sekretarka Športne zveze Tržič.

jesenski kros

(Foto: Arhiv Športne zveze Tržič)

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran