radio tomi predvajalnik

Pred dnevi smo poročali o dobrem odzivu uporabnikov na obsežno širitev sistema KolesCE, ki je bila izvedena v septembru, kar se je izkazalo tudi v statistiki najemov. Statistika pa pokaže še nekatere druge zanimive vidike uporabe sistema javne izposoje koles, kot na primer, na kak način uporabniki najraje najemajo kolesa in se registrirajo v sistem. Najbolj uporabljen kanal za izposojo in registracijo koles v sistemu KolesCE je mobilna aplikacija.

Od skupno 6.298 najemov so uporabniki v mesecu oktobru 2021 v Mestni občini Celje 6060 najemov aktivirali preko mobilne aplikacije v različnih operacijskih sistemih, kar znaša več kot 96 odstotkov vseh najemov. Drug najbolj uporabljen kanal so terminali na postajah, ki so oktobra zabeležili 237 najemov, kar znaša skoraj 4 odstotke. Preko klicnega centra podjetja Nomago je bil ustvarjen 1 najem, na spletni strani pa uporabniki v mesecu oktobru niso aktivirali najema.

Mobilna aplikacija je tudi pri postopku registracije najbolj priljubljen uporabniški kanal. Oktobra je bilo z mobilno aplikacijo ustvarjenih 174 registracij, kar znaša 50 odstotkov vseh. Na terminalu jih je bilo opravljenih 108 (31 odstotkov), na spletni strani sistema 59 oziroma 17 odstotkov, 8 uporabnikov pa se je registriralo v klicnem centru.

Skupaj je bilo od vzpostavitve sistema pa do koncu meseca oktobra 2021 tako zabeleženih že 11.036 registracij uporabnikov v sistem KolesCE.

kolesce mobilna aplikacija

(Foto: Nomago)

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Deli na socialnih omrežjih
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran