radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Po dolgotrajnem načrtovanju in uskladitvah s pristojnimi državnimi institucijami ter po večmesečnih zamudah pri dobavi strojne opreme so pogodbeni partnerji pričeli z vzpostavitvijo brezplačnega javnega brezžičnega omrežja na območju starega mestnega jedra.

wifi celje

Grafika z javno dostopnimi wi-fi točkami v mestnem jedru

Omrežje bo pokrivalo območje zgodovinskega jedra mesta od železniške postaje do Gledališkega trga ter mestni park, oglašalo pa se bo pod znamko Celje WIFI, ki jo poznamo že s Starega gradu in iz stavbe Tehnoparka. Pokriti bodo vsi trgi in glavni prireditveni prostori, sodobna zasnova omrežja in dobra telekomunikacijska povezanost pa bo uporabnikom omogočala nemoteno in hitro rabo tudi med množičnimi dogodki.

Mestna uprava bo z omrežjem pridobila komunikacijsko infrastrukturo na pomembnem in za številne projekte zanimivem območju Celja. Pričakujemo, da bo omrežje v polnem obratovanju že letos poleti.

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran