radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

V UKCL ukinjajo ukrepe za preprečevanje prenosa okužb, ki so veljali v času covid-19. Vzpostavljen bo režim, kot je bil v veljavi v predcovidnem obdobju.

V skladu s sproščanjem ukrepov so od 18. maja 2023 obiski omogočeni med tednom od 14.00 do 19.00, za vikende in praznike od 11.00 do 19.00. S tem dnem se tudi ukinjajo dovolilnice.

V večposteljnih bolniških sobah je lahko naenkrat ob enem pacientu največ en odrasel obiskovalec. Hospitaliziranega otroka lahko obiščeta oba starša, o drugih obiskih se je potrebno predhodno dogovoriti z oddelčnim osebjem.

Vse obiskovalce prijazno prosijo, naj se držijo priporočil in navodil oddelčnega osebja. Ob prihodu na oddelek oz. v bolniško sobo naj si razkužijo roke. Na obisk naj ne hodijo bolni.

Zaradi zaščite pacientov pred respiratornimi okužbami obiskovalcem še naprej priporočajo uporabo zaščitnih mask.

Predviden čas podajanja informacij o stanju pacientov je od 14.00 do 15.00 od ponedeljka do petka.

Na enotah intenzivne terapije in KO za hematologijo Interne klinike imajo poseben režim obiskov.

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran