radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Na naše uredništvo se je obrnila naša poslušalka, katera nam je zaupala, da svoje kartice za CeleBUS ne more podaljšati, saj naj bi imela "preveč napolnjeno". Vse do sedaj jo je podaljševala mesečno, tokrat pa kljub poteku kar ni več mogoče.

Naša poslušalka nam je sporočila naslednje:

Danes sem hotela podaljšati veljavnost kartice za CeleBUS, katero podaljšujem vsak mesec.
Žal mi je na glavni avtobusni postaji v Celju (Nomago) rekla, da mi jo ne more podaljšati, saj naj bi imela napolnjeno do maximuma. Stanja in veljavnosti pa ne more pogledati. Obrnila sem se tudi na blagajno Mestne občine Celje, kjer tudi podaljšujejo za CeleBUS, a so me napotili nazaj na Nomago.

Iz Nomaga smo preko omenjene poslušalke pridobili uradni dopis, ki pravi:

Obveščamo vas, da so nam iz tehnične službe sporočili, da je potrebno izdelat duplikat kartice. Vljudno vas prosimo, da se obrnete na prodajno mesto, da vam brezplačno izdajo novo kartico na katero boste lahko naložili želene produkte.

Hvala za razumevaje in se opravičujemo za morebitne nevšečnosti.

Štefka Metličar

Naša poslušalka se je danes res odpravila na glavno blagajno Nomaga v Celju in predložila tudi omenjeni dopis ga. Metličar.

Žal brez uspeha! Obvestila nas je, da zadeva skoraj ni rešljiva in da se bo ponovno potrebno posvetovati z "računalničarji".

celebus

Na našem radiu se upravičeno sprašujemo, če so to res "računalničarji", ali navadni kuharji, oziroma še kaj manj? Že vsaj dve leti jim predlagamo izboljšavo za nakup vozovnic preko spleta in vpogled v stanje, a žal brez posluha. Ga. Metličar vedno obljubi rešitev, a ta ni nikoli realizirana.

Ja, pa to tako, če uspešno podjetje prodaš nekomu tretjemu, kateri ne zna gospodarit z njim. Škoda za bivši Izletnik Celje. Celjani ga pogrešamo ...

Poleg tega pa nas v mestnem avtobusu CeleBUS prevažajo z nekimi mini "mišnicami" in nas ob najbolj frekventnih linijah natlačijo kot sardine v konzervo. Če fizično ne gre več, (ker nas je dvakrat preveč), pa naslednjo postajo prevozijo brez ustavljanja. Kaj pa ljudje, ki se jim mudi v službo? Kako bodo opravičili zamudo?

Dejstvo je tudi, da ko vstopiš na avtobus le malokaterega šoferja lahko kaj vprašaš. Zakaj? Ker te ostali preprosto ne razumejo. Bi te, in tudi odgovor bi dobil, če bi vprašal po albansko .... Žalostno, a žal resnično ...

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran