radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Kemijski inštitut je v sredo, 7. junija, na osrednji slovesnosti Tedna Kemijskega inštituta, podelil Preglove nagrade ter priznanja za sodelovanje pri raziskovalnem delu. Krka je prejela posebno priznanje za dolgoletno tesno in zgledno sodelovanje pri raziskovalnem delu.

krka priznanje

V Krkinem imenu je priznanje od direktorja Kemijskega inštituta Gregorja Anderluha (levo) Zvone Simončič, direktor Razvoja in raziskav zdravil iz Krke, d.d., Novo mesto (desno) (Foto: Andrej Perdih)

Kot so na Kemijskem inštitutu zapisali v obrazložitvi, je priznanje zahvala "za dolgoletno poglobljeno sodelovanje, ki vodi k mnogim raziskovalnim uspehom in drugim navdihujočim skupnim zgodbam. Prav te zgodbe so nam še kako v ponos, saj pomembno sooblikujejo in bogatijo skupen slovenski raziskovalni prostor".

Sodelovanje Krkinih raziskovalcev in Kemijskega inštituta omogoča učinkovit, predvsem pa hiter prenos znanja oziroma razvitih analiznih metod v prakso, s čimer v Krki ohranjajo kompetitivno prednost na globalnem trgu zdravil in povečujejo svojo prepoznavnost v svetu.

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran