radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Konec preteklega meseca se je upokojil Igor Knez, ki je zadnjih osem let uspešno vodil Policijsko postajo Slovenj Gradec, kjer je pred 32. leti začel policijsko pot. Na svoji karierni poti je na slovenjegraški policijski postaji opravljal dela policista, pomočnika vodje varnostnega okoliša, policista kriminalista ter pomočnika komandirja. Pomočnik komandirja je bil tudi na policijskih postajah Dravograd in Radlje ob Dravi.

Vodenje policijske postaje je s 1. julijem prevzel Marko Hriberšek, ki je v Policiji zaposlen 21 let. Policijsko pot je kot pripravnik začel na Policijski postaji Celje. Po končanem pripravništvu je bil premeščen na Policijsko postajo Šmarje pri Jelšah, kjer je najprej opravljal naloge policista in starejšega policista. V letu 2010 je zaradi odličnih delovnih rezultatov napredoval na delovno mesto policista kriminalista. V letu 2017 je bil premeščen na Policijsko postajo Velenje na delovno mesto pomočnika komandirja.

Obema želimo vse dobro na novih poteh.

marko hribersek niko kolar igor knez

Z leve proti desni: Marko Hriberšek, Niko Kolar, Igor Knez

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran