radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Tudi za družbo ZPO Celje, ki je upravljalec večjih športnih objektov v Celju, sta ob vodni ujmi v Celju bila naporna dan in noč Kot so sporočili, je večina objektov na srečo ostala suhih in nepoškodovanih, to pa ne velja za drsališče v mestnem parku.

poplava drsalisce celje 1

Letno kopališču Celje, ki se nahaja v neposredni bližini reke Savinje in potoka Ložnica, je le nekaj centimetrov ločilo od poplave, a na srečo se je vse dobro izteklo in ni prišlo do razlitja vode na kopališče.

Žal pa je situacija na drsališču v Mestnem parku Celje drugačna. Drsališče je bilo poplavljeno, višina vode na objektu je celo višja kot v poplavah v začetku devetdesetih let.

Na srečo smo letos uspešno zaključili projekt povišanja transformatorske postaje, ki posledično tokrat ni bila poplavljena. Na drsališču bomo, takoj ko bo možno, pristopili k sanaciji. Prvi ukrep bo sanacija strojnice, temu bo sledilo čiščenje in saniranje nastale škode. Ob tem še informacija, da je utekočinjen amonijak, ki se uporablja pri pripravi ledu, pod nadzorom,

pojasnili v družbi ZPO Celje.

poplava drsalisce celje 2

Ostali športni objekti kot tudi v tri parkirne hiše v upravljanju ZPO Celje (PH Celeiapark, PH Kocbekova, PH Glazija) tokrat zaradi poplav niso utrpeli škode.

Kot smo že poročali, je bila dvorana Zlatorog že včeraj namenjena namestitvi prebivalcev iz evakuiranih področij.

Letno kopališče je do izboljšanja vremenskih razmer zaprto. Vsa obvestila v zvezi z obratovanjem kopališča bodo objavljena na spletni strani www.zpo.si.

Upamo, da se bo voda iz poplavljenih območij čim prej umaknila in da bo mogoče pristopiti k sanaciji nastale škode.


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran