radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Mestna občina Celje je zaradi potrebe po javnih sanitarijah na Savinjskem nabrežju, kjer je vselej veliko sprehajalcev in kjer poteka tudi živahno dogajanje v sklopu Poletja v Celju, uredila novo samostojno mobilno sanitarno enoto. Postavljena je kot spremljajoči objekt h gostinskemu lokalu Mestna plaža, ki sicer doslej ni imel lastnih sanitarij.

sanitarije celje 1

Nova javna sanitarna enota je povezana na gospodarsko javno infrastrukturo. Imela bo dva vhoda in sicer za moški in ženski WC, prilagojena pa bo tudi za invalide.
Uporaba sanitarij je brezplačna za vse uporabnike.

Javne sanitarije na Mestni plaži bodo na voljo skozi vse leto. Odprte bodo čez dan, ponoči pa bodo zaprte. Začasno jih bomo zaprli tudi ob morebitnih zelo nizkih temperaturah.

V sklopu nove pridobitve smo uredili tudi del dostopne poti iz Savinjskega nabrežja proti Okopom z izvedbo kanalete za odvodnjavanje meteorne vode ter delnim asfaltiranjem poti. Celotna investicija znaša nekaj več kot 28.000 evrov z DDV.

sanitarije celje 2

V zadnjem obdobju smo tako v Mestni občini Celje predali namenu že trojne javne sanitarije (ob teh na Savinjskem nabrežju, še Toalet v Razlagovi ulici in WCE mobilno enoto pri Turški mački), ki so se pridružile že obstoječim na Šmartinskem jezeru. Vse javne sanitarije upravlja javno podjetje Zelenice Celje.

Ob tem še dodajmo, da so javne sanitarije tudi na Mestni tržnici, ki pa jih upravlja družba Simbio.

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran