radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

poletna solaOd 28. do 30. avgusta je Fakulteta za varstvo okolja (FVO) v Velenju gostila mlade raziskovalce, ki so se udeležili prve poletne šole FVO – Majhni koraki za velike spremembe v okolju. Poletna šola, ki je namenjena mladim starim od 14 do 18 let, je financirana v okviru projekta »Promocija študija s STE(A)M področij za poklice prihodnosti«, ki ga financira Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in inovacije. Z njo želijo spodbuditi zanimanje za področja znanosti, tehnologij, inženirstva, umetnosti in matematike ter v mladih vzpodbuditi njihovo radovednost in kreativnost s pomočjo uporabe inovativnih pedagoških praks. Na tak način mladim omogočajo zabavno, koristno in kakovostno preživljanje prostega časa ter jim približajo vsebine, s katerimi se bodo tako ali drugače srečevali na nadaljnji izobraževalni ter poklicni poti.

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran