radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Družba T-2 skladno s svojimi zastavljenimi poslovnimi cilji in vrednotami namenja veliko pozornosti športu, da bi ekipam ali posameznikom s svojo partnersko podporo izboljšala pogoje za treninge in doseganje vrhunskih rezultatov na njihovi športni poti. Med njimi je tudi naša odlična in talentirana deskarka na snegu Gloria Kotnik, ki je lani v paralelnem slalomu na zimskih olimpijskih igrah Sloveniji priborila bronasto medaljo.

gloria kotnik 1

Gregor Štampohar, član poslovodstva v družbi T-2, zadolžen za področje prodaje in marketinga, je odločitev za partnerstvo s perspektivno športnico, ki se začenja s to sezono, utemeljil z besedami:

V podjetju T-2 smo se za sodelovanje z vrhunsko športnico Glorio Kotnik odločili iz več razlogov, ki so skladni s našimi poslovnimi cilji in vrednotami. Njena predanost, trdo delo in talent so nas prepričali, da želimo podpreti njeno nadaljnjo športno pot. Želimo ji omogočiti boljše pogoje za treninge, tekme in izpolnitev njenih športnih ciljev. Njen trud, vztrajnost in želja po doseganju vrhunskih rezultatov so v skladu s tem, kar cenimo in spodbujamo tudi v podjetju T-2. Kot del naše marketinške strategije verjamemo, da bo sodelovanje s perspektivno športnico, kot je Gloria, pomagalo okrepiti našo blagovno znamko in doseči širšo ciljno skupino, zlasti med športnimi navdušenci. Na ta način podpiramo tudi lokalno športno skupnost in spodbujamo mlade talente. S tem želimo nekaj vrniti družbi in prispevati k razvoju slovenskega športa. Sodelovanje z Glorio Kotnik je zato odločitev, ki je v skladu s našimi poslovnimi cilji, vrednotami in željo po spodbujanju talentov ter razvoju športa v Sloveniji. Prepričani smo, da bo koristilo tako njej, kot tudi našemu podjetju ter širši skupnosti.

gloria kotnik 2

Gloria Kotnik je podpore izjemno vesela in ne skriva navdušenja:

Prijazna podpora podjetja T-2 mi res veliko pomeni, saj je to zame dodatno priznanje in hkrati tudi potrditev mojega dosedanjega uspešnega dela. Veseli me, da so moji dosežki spoštovani in opaženi tudi v poslovnem svetu. Kot športnici mi to veliko pomeni, saj lahko sproščeno in nemoteno treniram in se pripravljam na velika tekmovanja, pri tem pa vem, da je ob meni nekdo, ki me podpira tako ob uspehih kot takrat, ko ne gre vse po načrtih. Veselim se našega skupnega sodelovanja in se družbi T-2 iz srca zahvaljujem za zaupanje.


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran