radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Nepravilno parkirani avtomobili v mestnih ulicah Celja povzročajo velike težave, saj pogosto zasedajo intervencijske pot, ovirajo urgentne prevoze reševalnih vozil in odvoz odpadkov. Ker se kljub številnim opozorilom redarske službe in izrečenim globam razmere niso izboljšale, so se odločili za uvedbo t. i. pajka.

Pogodbo o odvozu vozil s pajkom je ZPO sklenil z ZŠAM, ki bo nepravilno parkirana vozila odvažal na območje Centra varne vožnje (poligon) na Ljubečni. Z odvozi bo začel sredi septembra.

Stroški za odvoz nepravilno parkiranega vozila znašajo 85 evrov. Če medobčinski redar izda odredbo za odvoz, vendar se voznik vrne k nepravilno parkiranemu avtomobilu še preden ga pajek naloži, so stroški za polovico nižji in znašajo 42,5 evra.

Pajek bo nepravilno parkirana vozila odvažal od ponedeljka do petka, med 7. in 15. uro.

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran