radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Na Gradu Ruše je potekala 33. podelitev priznanj najboljšim kopališčem v Sloveniji po mnenju slovenskih kopalk in kopalcev. Letno kopališče Celje je dobilo odlično drugo nagrado v kategoriji letnih kopališč.

To tekmovanje že 33 let zapored omogoča kopalcem, da izberejo najboljša kopališča, ki se odlikujejo po izboljšani ponudbi in skrbi za obiskovalce. Akcija "Naj kopališče" poteka pod organizacijo RTV Slovenija v sodelovanju s spletnim portalom "Dobro jutro, Slovenija" ter več radijskimi postajami po vsej Sloveniji. To tekmovanje je odlična priložnost za slovenska kopališča, da se pokažejo v najboljši luči ter za svoje delo in skrbnost do kopalcev prejmejo zaslužena priznanja.
Od letošnjega poletja je obiskovalcem na Letnem kopališču Celje na voljo več zelenih površin, saj je upravljavec, družba ZPO Celje, z namestitvijo ograje pri gostinskem ponudniku polovico travnika namenil kopališču. S tem je obiskovalcem na voljo več prostora na zelenih površinah, kar je še posebej pomembno za družine z otroki v zelo vročih dneh. Obiskovalcem kopališča je poleti na voljo ponudba hrane in pijače, organizirane so tudi animacije za otroke.

Letno kopališče je bilo letos odprto od 23. junija do 3. septembra.

priznanje letno kopalisce celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran