radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

ukc ljubljana

V zadnjem mesecu opažamo porast števila različnih virusnih respiratornih okužb v splošni populaciji in tudi pri pacientih, ki jih obravnavamo v UKCL.

Zaradi varovanja zdravja naših pacientov po odločitvi Strokovnega sveta UKCL spreminjamo režim obiskov. Obiski na navadnih oddelkih so možni od 15.00 do 17.00 vse dni v tednu, ena zdrava odrasla oseba naenkrat ob pacientu.

Obiskovalce naprošamo, da na obiske ne prihajajo bolni, ker s tem ogrožajo zdravje vseh pacientov na oddelkih. Istočasno naprošamo obiskovalce, da v času obiska na oddelku nosijo maske in da si dosledno razkužujejo roke ob prihodu na oddelek oziroma bolniško sobo.

Poseben režim obiskov ohranjajo enote intenzivne terapije, KO za hematologijo Interne klinike in Porodnišnica. Za režim obiskov na teh enotah naj se obiskovalci obrnejo neposredno na enote.

Tatjana Mrvič, dr. med., l. r.
Vodja Službe za preprečevanje in
obvladovanje bolnišničnih okužb


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran