radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Lek, član skupine Sandoz, vodilnega proizvajalca generičnih in podobnih bioloških zdravil, je znova prejel nagrado za najboljšo poslovno prakso Best of the Best, ki jo podeljuje AmCham Slovenia. Člani komisije in oddani glasovi javnosti so med tremi finalisti za najboljšo izbrali Lekovo pobudo Svetovalni odbor mladih.

lek nagrada

Program Best of the Best AmCham Slovenia prireja že deseto leto zapored, oblikovali pa so ga kot vodilo, navdih in pomoč pri prenosu novih znanj in pozitivnih poslovnih izkušenj. Letos je Lek v tekmovanju sodeloval s pobudo Svetovalni odbor mladih ali YAB, ki si prizadeva prispevati k razvoju strokovnega in poslovnega okolja družbe, s tem pa ustvarja interdisciplinarno skupnost, ki dodatno spodbuja nove načine razmišljanja. YAB poteka četrto leto zapored, v podjetju pa vsako leto prejmejo višje število prijav.

Izjemno smo ponosni, da smo že drugič zapored postali prejemniki priznanja za najboljšo poslovno prakso. S Svetovalnim odgovorom mladih nam je uspelo vzpostaviti resnično tesno sodelujočo skupnost mladih talentov, ki se redno srečujejo z najvišjim vodstvom družbe, izmenjujejo dobre prakse in z izvirnimi idejami pripomorejo, da naše podjetje postavlja trende in z inovativnostjo odpira nove razvojne možnost. Prav vsi člani izjemno samoiniciativno prispevajo k strateškemu razmišljanju in rešitvam za doseganje poslovnih ciljev in razvoja podjetja,

je dejal vodja pobude YAB, Irenej Jerič.

Na superfinalu programa Best of the Best se je družba Lek pomerila še z dvema superfinalistoma, in sicer s podjetjem Mega M za pametne rešitve za učinkovito energetsko upravljanje in Zavarovalnico Triglav ter AMZS za projekt osvežitvene vožnje za starejše.


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran