radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

bolnisnica celje ginekologija

V letu 2023 so v porodnišnici Splošne bolnišnice Celje imeli 1.375 porodov. Rodilo se je 715 dečkov in 669 deklic, 9 – krat so se rodili dvojčki. V porodnišnici je tako luč sveta lani ugledalo 1.384 novorojenčkov.

Zadnji novorojenček v lanskem letu je bil deček, ki se je 31. 12. 2023 ob 22.10 uri rodil mamici Evi Jurkovnik iz Mozirja. Prvo rojeno dete v letu 2024 je bila deklica. 1. januarja ob 10.32 uri jo je rodila mamica Lucija Orehov iz Celja. Kar kmalu ji je sledil prvi letošnji deček. Ob 11.16 uri se je rodil mamici Iris Jagodič iz Rogatca.

Dežurna ekipa na ginekološko porodniškem oddelku dne 31. 12. 2023:

  • zdravniki: Barbara Klančnik, specialistka ginekologije in porodništva, Blaž Pavič, specializant ginekologije in porodništva, Bojan Korpar, specialist pediatrije
  • babici: Irena Karas, Laura Čerenak,
  • instrumentarka: Alenka Močnik,
  • nadzorna medicinska sestra: Lucija Terglav,
  • bolničarka: Mateja Kovačec in
  • ostala ekipa na oddelku.


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran