radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

t 2 logoDružba T-2 je bila po neuspelih pogajanjih z medijsko hišo Planet TV in posledično izklopom njihovih treh programov Planet TV, Planet TV 2 in Planet Eva, s 3. januarjem 2024 prisiljena spremeniti T-2 TV programsko shemo.

Pri pogajanjih z medijsko hišo Planet TV in njenimi madžarskimi lastniki, ki so v minulem mesecu intenzivno potekala, smo si v družbi T-2 kljub njihovim drugačnim izhodiščnim zahtevam prizadevali za uveljavitev realnih cen za retransmisijo njihovih programov. Ves čas smo verjeli v pravočasno sklenitev nove pogodbe, vendar je skušal Planet TV s svojim zahtevkom pomembno dvigniti cene in pogoje sodelovanja spremeniti do mere, ki jih v družbi T-2 ne moremo sprejeti. Kot operater sicer podpiramo njihove prihodnje razvojne in poslovne načrte, ki izražajo ambicije po večji gledanosti programov, vendar v razumnih in objektivno dogovorjenih okvirih ob realnih zmožnostih trga.

Posledični izklop programov Planet TV tako izkazuje naše trdno stališče, da na tovrstne pritiske izdajateljev televizijskih programov ne moremo pristajati.

V družbi T-2 verjamemo, da bomo v nadaljevanju pogajanj s Planet TV uspeli doseči dogovor, s katerim bi našim naročnikom tudi v prihodnje omogočili spremljanje njihovih TV programskih vsebin.

Obvestilo naročnikom televizije glede njihovih pravic je objavljeno na spletni strani T-2 na povezavi: https://www.t-2.net/novice/planet-tv-s-3-januarjem-nic-vec-v-t-2-programski-shemi.


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran