radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Zaradi velikega števila respiratornih obolenj, v Splošni bolnišnici Celje z današnjim dnem dodatno prepovedujejo obiske na dveh bolnišničnih oddelkih, in sicer na Oddelku za pulmologijo in Oddelku za hematologijo in onkologijo. Do preklica tega ukrepa so obiski na teh dveh oddelkih prepovedani za vse obiskovalce, razen za obiskovalce kritično bolnih in umirajočih pacientov, pri katerih so ves čas omogočeni obiski po presoji zdravnika. Obiskovalce teh pacientov prosijo, da med obiskom upoštevajo navodila zdravstvenega osebja, priporočajo pa tudi uporabo zaščitne obrazne maske.

bolnisnica celje

Prepoved obiskov tako zdaj velja že na štirih bolnišničnih oddelkih, poleg omenjenih, tudi na Ginekološko-porodniškem oddelku in Oddelku za bolezni prebavil. Na vseh ostalih oddelkih velja omejitev obiskov na eno zdravo osebo. Osebje bolnišnice opaža, da se veliko obiskovalcev ne drži te omejitve, zato vse, katerih svojci se zdravijo v bolnišnici, še enkrat prosijo in pozivajo, da v bolnišnico ne prijahajo v večjem številu od omejitve. Prav tako prosijo, da v bolnišnico ne prihajajo obiskovalci, ki niso zdravi ali imajo znake prehladnih obolenj. Ukrepi prepovedi obiskov so sprejeti zgolj zaradi zaščite pacientov, ki se zdravijo v bolnišnici.

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran