radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Z današnjim dnem je vodenje PP Murska Sobota prevzel nov načelnik policijske postaje, Aleksander Kreslin. Vodenje policijske postaje mu je ob prisotnosti Damirja Ivančića mag., direktorja Policijske uprave Murska Sobota predal Bojan Ribič, policijski inšpektor specialist - namestnik načelnika, ki je do sedaj po pooblastilu generalnega direktorja policije vodil enoto. Aleksander Kreslin je do sedaj opravljal dela in naloge načelnika policijske postaje na PP Gornja Radgona. Omenjeno enoto bo po pooblastilu generalnega direktorja policije vodil policijski inšpektor specialist - pomočnik načelnika, Danilo Lukovnjak.

Kreslin se je v policiji zaposlil leta 1995, ko je začel opravljati dela in naloge policista – pripravnika na PP Gornja Radgona, kjer je opravljal različna dela od policista do načelnika policijske postaje.

vodstvo murska sobota

(Od leve proti desni: Bojan Ribič, Damir Ivančić,mag., Aleksander Kreslin)

Suzana Rauš
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Murska Sobota

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran