radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Na seji skupščine družbenikov družbe T-2, ki je potekala na sedežu podjetja na Verovškovi 64A v Ljubljani, so družbeniki sprejeli odstopno izjavo dosedanjega predsednika poslovodstva mag. Jureta Valjavca, ki je vodil družbo od leta 2015, in se mu zahvalili za dobro opravljeno delo. Poslovodstvu bo predsedoval mag. Robert Erzin, ki je doslej v družbi T-2 pokrival področje razvoja. Člana poslovodstva še naprej ostajata Gregor Štampohar za področje prodaje in marketinga ter mag. Jožef Zrimšek za področje tehnike, za prokurista pa sta bila ponovno imenovana Vojko Šiler in Jurij Krč.

t 2 vodstvo

Družba T-2, ki bo letos obeleževala že 20. obletnico svojega obstoja, posluje uspešno in je na slovenskem trgu prepoznana kot zaupanja vreden operater z najbolj zadovoljnimi naročniki. Ponaša se s stabilno rastjo prodaje in uspešno povečuje tržni delež pri fiksnih in mobilnih priključkih. Kot vodilni ponudnik optičnih FTTH priključkov bo družba T-2 v okviru svojih poslovnih načrtov nadaljevala z naložbami v lastno širokopasovno infrastrukturo in svojim naročnikom s ponudbo interneta, televizije in telefonije še naprej zagotavljala kar najboljšo uporabniško izkušnjo. V duhu doseganja strateških ciljev države družba T-2 hkrati intenzivno razvija nove tehnološke platforme za pametna mesta in skupnosti, z novimi poslovnimi modeli, metodologijami in rešitvami pa je pomemben akter tudi pri digitalni preobrazbi podjetij.


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran