radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

t 2 logoDružba T-2 je s 25. marcem uspešno zaključila peto serijo izdaje komercialnih zapisov (TVD05) in imetnikom dolžniških vrednostnih papirjev poplačala obveznosti v višini 28,5 milijonov evrov. Hkrati je za potencialne vlagatelje, ki so izrazili zanimanje za sodelovanje za nakup nove izdaje razpisanih lotov, razpisala novo izdajo komercialnih zapisov šeste serije (TVD06) v vrednosti 28 milijonov evrov. Prodaja nove serije komercialnih zapisov bo tako zaključena v dveh vpisnih krogih, in sicer z ročnostjo 25. marca in 22. maja. Tovrstne aktivnosti so v skladu s strateškimi usmeritvami družbe k zmanjševanju zadolženosti v naslednjih letih in krepitvi finančnega položaja podjetja.

Družba T-2 je svoje načrte strateško uresničevala tudi v letu 2023 in uspešno nadaljevala s stabilno rastjo prodaje. Kot pomemben slovenski ponudnik telekomunikacijskih storitev je podjetje lani doseglo rekordni tržni delež tako na področju fiksnih kot mobilnih priključkov v svoji zgodovini, kot vodilni ponudnik pa se T-2 še vedno ponaša z največjim tržnim deležem v segmentu optičnih FTTH priključkov.

S stalnimi naložbami v lastno širokopasovno infrastrukturo ter ponudbo naprednih telekomunikacijskih rešitev tako T-2 že več kot dve desetletji ustvarja konkurenčno okolje, ki prinaša številne prednosti tako poslovnim kot zasebnim uporabnikom. Z izkušenim kadrovskim in infrastrukturnim potencialom ter zavzetostjo 400 zaposlenih tako T-2 kot pomemben operater zagotavlja vrhunsko uporabniško izkušnjo in na slovenskem trgu med strankami uživa visoko raven zaupanja.

Svoje razvojne ambicije izkazuje tudi kot ključni akter na področju kibernetske varnosti ter kot razvijalec inovativne platforme T-2 Pametna mesta, ki omogoča izboljšano komunikacijo z občani. Podjetje to tehnološko usmerjeno iniciativo že aktivno razvija v mestih Ljubljana, Kranj in Logatec, prav tako pa načrtuje izvedbo drugih razvojnih platform za potrebe različnih segmentov uporabnikov.


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Ocena uporabnika: 2 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran