radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

V Leku ostajajo zavezani podpori izobraževanju in znanstvenemu raziskovanju. Verjamejo, da mora biti znanost dostopna vsem, zato si z različnimi dejavnostmi in podporo projektom, kot je otroški laboratorij v Pionirskem domu, prizadevajo približati tudi najmlajšim.

V otroškem laboratoriju bodo imeli otroci od 4. do 12. leta starosti priložnost pobližje spoznati znanost, biokemijo, fiziko, tehnologijo, inženiring in matematiko. Laboratorij je opremljen s profesionalno laboratorijsko opremo, mikroskopi, spojinami, reagenti, interaktivnim 3D periodnim sistemom ter knjižnico strokovne otroške literature.

Robert Ljoljo, predsednik uprave Leka in predsednik Sandoza Slovenija, je na otvoritvenem dogodku poudaril, da moramo iskrice zanimanja za znanost pri najmlajših zanetiti čimprej.

S tem gradimo temelje za prihodnost, polno radovednosti, inovacij in prebojnih znanstvenih dosežkov. Ko otroci raziskujejo in odkrivajo svet znanosti na zabaven in interaktiven način, se razvijajo njihove kognitivne sposobnosti, kritično mišljenje in ustvarjalnost. V Leku na različnih stopnjah izobraževanja podpiramo mlade talente, saj menimo, da je spodbujanje radovednosti in ljubezni do znanosti ključno za razvoj in napredek naše družbe.

Na otvoritvi so pri eksperimentih sodelovali tudi Lekovi sodelavci, ki so otroke vodili skozi različne znanstvene poskuse in jim na razumljiv ter zanimiv način približali čarobni svet znanosti.

otroski laboratorij

V družbi župana mestne občine Ljublajan Zorana Jankovića in predsednika uprave Leka Roberta Ljolja, so otroci naredili prvi pravi kemijski poskus

Upravljanje talentov je ena izmed Lekovih prioritet in prepričani so, da je zanimanje za znanost potrebno prepoznati in spodbujati že od malih nog. Razvoj kritičnega mišljenja inovativnosti z različnimi aktivnostmi zato podpirajo na vseh stopnjah izobraževalnega sistema in s tem soustvarjajo in podpirajo družbo znanja in inovacij.


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran