radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Vodenje Policijske uprave Nova Gorica od sobote, 1. junija 2024 dalje, začasno po pooblastilu generalnega direktorja policije prevzema Robert Feltrin. Policijsko upravo Nova Gorica bo začasno vodil do imenovanja novega direktorja uprave. Robert Feltrin sicer od 1. 1. 2023 dalje vodi Sektor uniformirane policije PU Nova Gorica, pred tem pa je v okviru Policijske uprave Nova Gorica opravljal različna dela in naloge v različnih policijskih enotah.

Dosedanji direktor novogoriške policijske uprave Evgen Govekar, ki je naloge direktorja opravljal od 1. maja 2022 dalje, se je po dolgoletnem delu v Policiji v soboto, 1. junija 2024, upokojil (več na spletu Policije https://www.policija.si/o-slovenski-policiji/vodstvo/direktor-policijske-uprave-nova-gorica).

V zvezi s tem je danes, 3. junija 2024, v prostorih novogoriške policijske uprave potekala primopredaja poslov. Namestnik generalnega direktorja policije Igor Ciperle se je dosedanjemu direktorju PU Nova Gorica Evgenu Govekarju ob tej priložnosti zahvalil in mu izrekel priznanje za njegovo korektno in uspešno dolgoletno službovanje ter predanost v policiji, novemu vodstvu pa zaželel uspešno delo.

evgen govekar robert feltrin

Na fotografiji: Evgen Govekar (levo) in Robert Feltrin.

Simon Rosič
samostojni policijski inšpektor
Služba direktorja PU Nova Gorica


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran