radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 2 - 3 min.)

Družba T-2 je za nacionalno mobilno gostovanje podpisala pogodbo z operaterjem A1 za naslednje petletno obdobje. Za naročnike T-2 prehod k drugemu nacionalnemu mobilnemu ponudniku pomeni višjo kakovost mobilnih storitev z dostopom do tehnologije 5G in VoLTE, ob boljšem delovanju storitve pa se bo s hitrejšim in zmogljivejšim podatkovnim prenosom izboljšala tudi njihova uporabniška izkušnja.

t 2 a1 podpis pogodbe

Družba T-2 bo tako storitve nacionalnega mobilnega gostovanja odslej izvajala v sodelovanju z družbo A1. Gre za pomembno poslovno odločitev, ki bo naročnikom T-2 zagotovila številne prednosti v kakovosti mobilnih storitev. Razlogi za spremembo dosedanjega gostovanja T-2 mobilne telefonije tičijo v omejevanju razvoja T-2 s strani trenutnega ponudnika Telekoma Slovenije, saj nacionalni operater na trgu zaostruje pogoje sodelovanja in selektivno zvišuje veleprodajne cene. Prehod na omrežje novega ponudnika A1 bo realiziran v prihodnjih dveh mesecih in bo za naročnike T-2 mobilne telefonije potekal nemoteno.

Mag. Robert Erzin, predsednik poslovodstva družbe T-2, je ob tej priložnosti poudaril:

Nov dogovor z družbo A1 o nacionalnem mobilnem gostovanju predstavlja pomemben premik v zagotavljanju izboljšanih mobilnih storitev družbe T-2. Z njimi bomo na trgu močnejši in konkurenčnejši, saj želimo svojim naročnikom čim prej zagotoviti izboljšane storitve in vsebinsko bogatejše mobilne pakete. Mobilna telefonija je pomemben segment našega poslovanja, s katero bomo uresničevali tudi nadaljnjo rast števila mobilnih naročnikov, hkrati pa zadovoljevali potrebe uporabnikov T-2 paketov, ki so pri nas deležni dodatnih ugodnosti na naročene storitve interneta, televizije in telefonije. Tehnološki razvoj že sam po sebi narekuje konvergenco med storitvami, zato se v partnerstvu z družbo A1 nadejamo dolgoročnega in uspešnega sodelovanja.

Dejan Turk, predsednik uprave A1 Slovenija in A1 Hrvaška pa je povedal:

Sodelovanje z družbo T-2 predstavlja nov mejnik pri souporabi infrastrukture A1 Slovenija. Ponosen sem, da so pri konkurenčnemu ponudniku telekomunikacijskih storitev prepoznali dodano vrednost, ki jo naše visokotehnološko mobilno omrežje ponuja. V naslednjih mesecih se bodo tako v našem omrežju uporabnikom ponudnika HoT pridružili tudi tisti s T-2. Gre za pomemben strateški korak pri upravljanju omrežja, ki ob visokih investicijah in rednem nadgrajevanju danes omogoča uporabo tehnologije 5G že več kot 81 % prebivalcem,

Poleg visoke kakovosti storitev mobilne telefonije družba T-2 tako napoveduje tudi izboljšano ponudbo mobilnih paketov, ki bodo s hitrejšim in sočasnim prenosom podatkov ter glasovnih klicev ponujali več. Naročnikom T-2 bodo na voljo najsodobnejše mobilne tehnologije 5G v največjem brezžičnem omrežju 5. generacije v Sloveniji, najhitrejša izkušnja mobilnega interneta s hitrostmi prenosa podatkov do 1000/100 Mbit/s ter govorne storitve prek podatkovnih zvez VoLTE (Voice over LTE), torej klicanje prek omrežja 4G/LTE.


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran