radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Najdena pogrešana Ivanka Rutar

policija splosniObveščamo vas, da smo danes dopoldan našli pogrešano 64-letno Ivanko Rutar. Da jo pogrešajo, so nam svojci prijavili 11. 2. 2018 popoldan. Iskalna akcija se je pričela še isti večer in trajala pozno v noč. Nadaljevala se je cel naslenji dan, vendar neuspešno. Danes dopoldan so pogrešano našli s pomočjo reševalnih psov, v bližini naselja Kuteževo. Gospo so našli močno podhlajeno, takoj je bila odpeljana v Klinični center v Ljubljano.

V iskalno akcijo je bilo vključenih približno 140 oseb, poleg policistov tudi domačini, gasilci (Gasilska zveza Ilirska Bistrica), vodniki reševalih psov iz Ljubljane, Postojne in Kopra, gozdarji z Zavoda za gozdove, lovci iz Lovskih družin Kozlek in Zemon ter drugi prostovoljci.

K temu lahko dodamo, da je bila tokratna akcija res primer uspešnega sodelovanja prav vseh služb, prostovoljcev in okoliških prebivalcev. Pohvale in zahvale vsem sodelujočim, ki so ponovno dokazali, da enotni zmoremo več.

Kljub stavki policistov niti za trenutek ni bil izražen nikakršen pomislek, da ne bi vsak posameznik naredil vsega, kar je v njegovi moči, in s tem pripomogel k najdbi pogrešane osebe.

DOPOLNJENO:
Pravkar smo bili obveščeni, da je Ivanka Rutar, ki smo jo našli danes dopoldan, v ljubljanski bolnišnici umrla.

Anita Leskovec
Predstavnica PU Koper za odnose z javnostmi

QR Code

Pin It
Pretežno oblačno

18°C

Celje

Pretežno oblačno

Vlažnost: 65%

Veter: 11.27 km/h

  • 19 Okt 2018

    Delno oblačno 18°C 7°C

  • 20 Okt 2018

    Delno oblačno 17°C 5°C

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...