radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Poročilo PU Nova Gorica, 13.03.2018

policija splosniObravnavani primer nezakonitega lova v Goriških Brdih
Policiste PP Nova Gorica so včeraj, 12. marca popoldne, obvestili o sumu kaznivega dejanja nezakonitega lova na območju Goriških Brd. Po sedaj zbranih podatkih je neznanec v daljšem časovnem obdobju v gozdu izven kolovoznih poti pod vasjo Krasno (Občina Brda) nastavil past oz. zanko iz pletene žice, v katero se je ujela divjad (srna). Omenjeno divjad je iz zanke rešil lovec in jo nepoškodovano spustil nazaj v naravno okolje. Novogoriški policisti bodo glede obravnavanega primera podali ustrezen ukrep.

Na Goriškem našli odvzeta osebna avtomobila
Danes, 13. marca zjutraj, je bila Policija obveščena, da je bil tekom noči v okolici Nove Gorice ukraden starejši osebni avtomobil znamke Peugeot 206 ( https://www.policija.si/index.php/sl/component/content/article/59-kronika/91875-v-okolici-nove-gorice-je-bil-ukraden-peugeot-206 ). Omenjeno vozilo je bilo danes dopoldne odkrito v bližnji okolici Nove Gorice in je bilo po zaključenem postopku vrnjeno lastniku. Novogoriški policisti bodo v zvezi z obravnavanim primerom glede na vsa ugotovljena dejstva podali kazensko ovadbo na pristojno Državno tožilstvo v Novi Gorici.

Že včeraj pa smo poročali, da so konec minulega tedna oz. v noči na soboto, 10. marca, v na območju Vrtojbe ukradli starejše motorno vozilo (znamke Renault R9 - https://www.policija.si/index.php/sl/component/content/article/59-kronika/91845-v-vrtojbi-ukraden-renault-r9 ). Omenjeno vozilo je bilo danes, 13. marca v dopoldanskih urah, najdeno na območju naselje Renče in po zaključenem postopku vrnjeno lastniku. Tudi v tem primeru bodo policisti PP Nova Gorica glede na vsa ugotovljena dejstva podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Prometna nesreča I. kategorije blizu naselja Steske zaradi povoženja kamna na vozišču
Včeraj, 12. marca ob 17.37 uri, so policiste obvestili o prometni nesreči I. kategorije na regionalni cesti blizu naselja Steske zaradi povoženja kamna na vozišču. Ugotovljeno je bilo, da je 23-letna voznica peljala iz Dornberka proti naselju Branik. Med vožnjo na omenjeni relaciji se je z njene desne strani z brežine na cesto prikotalila skala, omenjena voznica pa je s sprednjim delom osebnega vozila vanjo trčila. V prometni nesreči je nastala materialna škoda na njenem vozilu. Prometni policisti so primer zaključili z uradnim zaznamkom za zavarovalnico.

V prometni nesreči v Šempasu udeleženi dve osebni vozili
Včeraj. 12. marca ob 15.43 uri, so policiste obvestili o prometni nesreči I. kategorije z materialno škodo v naselju Šempas in v kateri sta bila udeležena dva voznika osebnih vozil. Ugotovljeno je bilo, da se je prometna nesreča zgodila zaradi neupoštevanja pravil prednosti s strani 63–letnega voznika avtomobila. Zaradi kršitve določil Zakona o pravilih cestnega prometa (kršitev določil 58. člena navedenega zakona) so mu prometni policisti izdali plačilni nalog.

Tatvina goriva na bencinskem servisu v Vrtojbi
Policisti PP Nova Gorica so danes, 13. marca zjutraj, obravnavali tatvino goriva na bencinskem servisu v Vrtojbi. Po sedaj zbranih podatkih je neznani voznik osebnega avtomobila (znamke citroen C4) okoli 8. ure zjutraj na omenjenem bencinskem servisu v vozilo natočil za 50 evrov dizelskega goriva in nato s kraja odpeljal neznano kam ne da bi v poslovnih prostorih bencinskega servisa poravnal račun za natočeno gorivo. Policisti bodo v zvezi z obravnavanim primerom tatvine goriva glede na vsa ugotovljena dejstva ustrezno ukrepali.

Dean Božnik
Predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica

QR Code

fDeli
0
Pin It
Oblačno

-2°C

Celje

Oblačno

Vlažnost: 87%

Veter: 22.53 km/h

  • 19 Mar 2018

    Snežne plohe 0°C -2°C

  • 20 Mar 2018

    Pretežno oblačno 2°C -3°C

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...

IZDELAVA IN PRENOVA SPLETNIH STRANI!!!
Še nimate svoje spletne strani?
Pri nas vam jo izdelamo hitro, poceni in kvalitetno!!!
Za več informacij obiščite našo spletno stran

IZDELAVA SPLETNIH STRANI
Odpri obvestilo