radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Poročilo PU Celje, 16.04.2018

policija splosniV zadnjih treh dneh smo na območju Policijske uprave Celje beležili pretežno dogajanje s področja kriminalitete.

Na področju cestnega prometa je bilo mirno. Izpostavljamo le primer voznika osebnega vozila, ki so mu policisti na Mejnem prehodu Rogatec, zaradi očitnih znakov alkoholiziranosti, ko je pripeljal v Republiko Slovenijo, odredili preizkus alkoholiziranosti. Alkotest je pokazal, da je imel v krvi dve promili alkohola.

Od preostalega dogajanja izpostavljamo vlome in tatvine.

Petek, 13. april 2018

Vlom v športni objekt in gostinski lokal - Polzela
V petek smo na Polzeli obravnavali dva vloma in sicer vlom v športni objekt, od koder je storilec ukradel dva masažna aparata ter vlomil v dva kavna avtomata in vlom v gostinski lokal. Storilec je v lokal vlomil skozi vrata terase. Ukradel je menjalni denar.

Tatvina kolesa - Velenje
Na Stantetovi ulici v Velenju smo obravnavali vlom v kolesarnico stanovanjskega bloka, od koder je neznani storilec ukradel moško gorsko kolo.

Sobota, 14. april 2018

Vlom v delavnico - Gračnica
V soboto smo bili obveščeni o vlomu v delavnico v Gračnici, na območju Policijske postaje Laško. Storilec je ukradel nekaj orodja.

Tatvina – Radeče, Parižlje
V soboto smo bili obveščeni še o tatvini zlatnine, ki jo je neznani storilec, v zadnjih nekaj dneh, ukradel iz odklenjene stanovanjske hiše na območju Radeč.

V Parižljah je neznani storilec iz odklenjene stanovanjske hiše ukradel gotovino.

Nedelja, 15. april 2018

Vlom v osebno vozilo - Celje
Včeraj zjutraj smo bili obveščeni o vlomu v osebno vozilo parkirano na parkirišču Ulice frankolovskih žrtev v Celju. Storilec je iz vozila ukradel športno torbo ter korekcijska in sončna očala. Materialno škodo je storilec lastniku povzročil še s poškodovanjem dveh stekel.

Tatvina orodja – Zidani Most
V Zidanem Mostu je neznani storilec izpod nadstreška ob stanovanjski hiši ukradel več različnega električnega orodja, med drugim vrtalni in varilni stroj, dve motorni žagi, škarje za živo mejo, vbodno žago, kotno brusilko in drugo.

V Obrežju pri Zidanem Mostu je neznanec vlomil v stanovanjsko hišo in iz kletnih prostorov ukradel dve kosilnici, več različnih žag ter drugega orodja.

Vlom v garažo - Grobelno
Na Grobelnem je neznanec vlomil v garažo in ukradel dve kosilnici in več drugega orodja.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

(Ocenite prispevek. Povprečna ocena 0 od ocen)
Oblačno

-2°C

Celje

Oblačno

Vlažnost: 93%

Veter: 6.44 km/h

  • 15 Dec 2018

    Pretežno oblačno 1°C -4°C

  • 16 Dec 2018

    Delno oblačno 1°C -7°C

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...