radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Poročilo PU Nova Gorica, 16.05.2018

policija splosniV Šempetru pri Gorici zagorelo tovorno vozilo
Danes, 16. maja ob 8.48 uri, je bila Policija obveščena, da je zagorelo vlečno vozilo (znamke Scania) v Šempetru pri Gorici (Vrtojbenska cesta). Po prvih ocenah je v požaru nastalo za približno osem tisoč evrov materialne škode. Kasneje so na kraju posredovali gasilci PGD Šempeter in JZ GRD Nova Gorica, ki so požar pogasili in odklopili akumulator na vozilu. V požaru je zgorela kabina tovornega vozila. Policisti v zvezi z okoliščinami požara še zbirajo dodatna obvestila in bodo o vseh ugotovljenih dejstvih podali poročilo na pristojno Državno tožilstvo v Novi Gorici.

V Šempetru pri Gorici ukradli osebni avtomobil
Danes, 16. maja ob 13.33 uri, so policiste OKC PU Nova Gorica obvestili, da je neznani storilec tekom dopoldneva z dvorišča ene od stanovanjskih hiš v Šempetru pri Gorici odvzeli osebni avtomobil (znamke Citroen), goriškega registrskega območja, vreden okoli 5.000 evrov. Okoliščine navedenega kaznivega dejanja policisti še preiskujejo in bodo na podlagi vseh ugotovljenih dejstev podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Obravnavani primer s področja prepovedanih drog v Biljah
Danes, 16. maja zjutraj, so policisti v naselju Bilje mlajšemu moškemu v postopku zasegli PVC vrečko, v kateri so bili delci zelene posušene rastline, saj je obstajal sum, da gre za prepovedano drogo (konoplja). Omenjene rastlinske delce so policisti poslali v nadaljnjo analizo in če bo slednja potrdila, da gre v navedenem primeru za prepovedano drogo, bodo zoper 18-letnika uvedli hitri postopek z odločbo zaradi kršitve določb Zakona o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami.

Povoženje divjadi
Včeraj, 15. maja pozno zvečer, so policiste OKC PU Nova Gorica obvestili o povoženju divjadi (srna) v naselju Višnje (Občina Ajdovščina). Ugotovljeno je bilo, da je v bočni del osebnega avtomobila (znamke Opel) priletela srna zaradi česar je na osebnem vozilu nastala materialna škoda. Policisti PP Ajdovščina bodo primer zaključili z uradnim zaznamkom za zavarovalnico.

Tatvina goriva na bencinskem servisu
Včeraj, 15. maja ob 17.59 uri, so policiste obvestili o tatvini goriva na bencinskemu servisu v Ajševici. Ugotovljeno je bilo, da je na omenjeni bencinski servis pripeljal neznani voznik osebnega avtomobila (znamke Golf), srebrne barve, italijanskih registrskih številk in na točilnem mestu v omenjeno vozilo natočil za 32,63 evrov dizelskega goriva. Neznanec je nato s kraja odpeljal ne da bi poravnal račun za natočeno gorivo. Policisti PP Nova Gorica bodo v zvezi z obravnavanim primerom tatvine podali ustrezen ukrep.

Dean Božnik
Predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...