radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Poročilo PU Koper, 14.06.2018

policija splosniV Šmarjah je nekdo vlomil v stanovanjsko hišo. Pregledal je vse prostore, nato pa odnesel fotoaparat, videokamero, več kosov zlatnine in dragih kamnov.

Ob 15.20 so nas poklicali z zavetišča za male živali v Dvorih. Varnostnik je povedal, da je ženska vdrla v prostore, zatem pa napadla dva tam zaposlena. Policisti so z zbiranjem informacij ugotovili, da je prišla v zavetišče 37-letna ženska, skupaj s 43-letnim moškim, ki so ji odvzeli psa. Fizično in verbalno je napadla tam zaposlena in jima grozila. Obema (ženski in moškemu) sledi kazenska ovadba za kaznivo dejanje grožnje.

Ob 22. uri je v Kopru padel kolesar. 53-letni domačin je padel na prehodu za pešce in se poškodoval po glavi - počena arkada. Reševalci so ga odpeljali v oskrbo. Opravljen preizkus alkoholiziranosti mu je pokazal 0,70 promila, sledi mu plačilni nalog.

Državljan BiH nam je zjutraj prijavil, da so ga okradli. V kombiju je namreč spal na enem od počivališč ob avtocesti proti Kopru. Med spanjem mu je nekdo potrkal na vrata in ga zbudil. Predstavil se mu je kot policist in ga opozoril, da mu manjka zadnja registrska tablica. Medtem je drugi pokazal, da je njegova registrska tablica 50 m za vozilom. Ko je šel po njo, sta mu neznanca z vozila ukradla torbico z dokumenti in 550 evri gotovine. Tatvino je opazil, ko se je peljal proti Kopru. Ustavil se je na odstavnem pasu, takrat pa je mimo njega pripeljal osebni avto WV, modre barve, s katerega mu je nekdo skozi okno vrgel torbico z dokumenti, vendar brez denarja.

Anita Leskovec
Predstavnica PU Koper za odnose z javnostmi

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...