radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Poročilo PU Nova Gorica, 11.07.2018

policija splosniDanes, 11. julija ob 10.18 uri, se je na regionalni cesti Bovec – Trenta zgodila prometna nesreča I. kategorije in v kateri je prišlo do oplaženja med dvemi vozili; v omenjeni priletni nesreči sta bila udeležena 45-letni voznik tovornega vozila in 46-letni voznik kombija-kamperja, državljan Nemčije. V prometni nesreči je nastala manjša materialna škoda (poškodba vzvratnega ogledala). Bovški policisti bodo primer zaključili z uradnim zaznamkom za zavarovalnico.

Danes, 11. julija nekaj minut po polnoči, so policisti obravnavali prometno nesrečo I. kategorije na glavni cesti Solkan – Plave in v kateri je bilo udeleženo osebno vozilo. Ugotovljeno je bilo, da je voznica osebnega avtomobila med vožnjo na omenjeni relaciji proti naselju Plave z vozilom povozila kamen na vozišču zaradi česar je prišlo do poškodbe podvozja vozila. Prometni policisti so primer zaključili z uradnim zaznamkom za zavarovalnico.

Včeraj, 10. julija ob 20.50 uri, je bila Policija obveščena o poskusu vloma v zadnjih dneh v eno od stanovanjskih hiš na območju naselja Lokavec (Občina Ajdovščina). Po sedanjih ugotovitvah je nepridiprav skušal v zadnjem obdobju skušal vlomiti skozi okno stanovanjskega objekta. Okoliščine navedenega kaznivega dejanja policisti še preiskujejo in bodo na podlagi vseh ugotovljenih dejstev podali kazensko ovadbo na pristojno Državno tožilstvo v Novi Gorici.

Dean Božnik
Predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica

QR Code

Pretežno sončno

7°C

Celje

Pretežno sončno

Vlažnost: 61%

Veter: 19.31 km/h

  • 16 Nov 2018

    Delno oblačno 9°C 1°C

  • 17 Nov 2018

    Pretežno sončno 6°C 0°C

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...