radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Poročilo PU Maribor, 10.08.2018

policija splosniŽe opoldne močno pijana
Včeraj, okoli 12, ure so ruški policisti v Rušah ustavili 33-letno voznico osebnega avtomobila, ki ji je elektronski alkotest pokazal, da je imela v organizmu kar 1,58 mg/l alkohola.

Policisti so jo iz prometa izločili tako, da so jo pridržali do streznitve. Čaka jo zagovor pri pristojnem sodniku.

Zagorelo v prodajalni
Včeraj zvečer, okoli 19.40, kmalu po zaprtju, je izbruhnil požar v prodajalni na Prušnikovi ulici v Mariboru. Požar je opazila tam zaposlena prodajalka, nato pa še dva občana, zaposlena v sosednjem, ločenem centru, ki sta pritekla v prodajalno. Z gasilnimi aparati sta skušala gasiti požar vse do prihoda gasilcev, vendar jima to ni uspelo. Dokončno so ga nato pogasili gasilci. Reševalci so nato oba, zaradi vdihavanja dima prepeljali na preventivni pregled v UKC Maribor, vendar se k sreči nista poškodovala.

Ko so gasilci prezračili objekt so policisti in kriminalisti opravili ogled kraja požara in ugotovili, da je do požara prišlo v pisarni trgovine, na napajalniku tiskalnika.

Materialna škoda, ki je pri požaru nastala po nestrokovni oceni znaša okoli 20.000 evrov.

Policisti bodo podali poročilo pristojnemu tožilstvu.

Drzni tatovi ponovno na delu
Danes, okoli 5. ure je neznani storilec, na počivališču Maribor ob avtocesti A1 Maribor – Šentilj, potrkal po steklu osebnega avtomobila, v katerem sta spala italijanska zakonca, stara 50 in 51 let. S kretnjami jima je nakazal, da je nekaj narobe z njunim vozilom, zato sta oba izstopila in odšla do zadnjega dela vozila, med tem pa je neznani storilec skozi priprta vrata odtujil žensko torbico, rdeče barve, v kateri je imela oškodovanka večjo vsoto gotovine ter več kosov zlatega nakita, zlato žensko uro, potni list in osebno izkaznico. Po dejanju se je neznani storilec s počivališča odpeljal z neznanim vozilom črne barve, ki ga je parkiral pred vozilom oškodovancev.

Materialna škoda znaša okoli 10.000 evrov.

Opis neznanega storilca: moški, star 40 do 45 let, visok okoli 190 cm, svetlih (blond) las, temnejše polti, močnejše postave, oblečen v rumeno majico in modre jeans hlače.

Požar v Srednjem Gasteraju
Kriminalisti danes nadaljujejo z ogledom kraja požara v Srednjem Gasteraju. Več o tem bom lahko sporočil šele po zaključku ogleda.

Po pooblastilu direktorja
Miran Šadl, mag. jav. upr.
predstavnik za odnose z javnostmi

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...