radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

V požaru umrli dve osebi

policija splosniVčeraj, 9. 8. 2018, smo bili ob 8.15 obveščeni, da v Srednjem Gasteraju gori stanovanjska hiša. Na kraj so bili takoj napoteni policisti in gasilci, ki so požar pogasili. V požaru sta umrli dve ženski, stari 80 in 89 let. Obe so gasilci našli ležeči v različnih posteljah.

Že včeraj so mariborski kriminalisti želeli pod vodstvom dežurne preiskovalne sodnice Okrožnega sodišča v Mariboru in v navzočnosti dežurne okrožne državne tožilke iz Okrožnega državnega tožilstva v Mariboru, opraviti ogled kraja požara, vendar tega zaradi previsokih temperatur, ki so bile posledica požara, niso mogli. Ogled so prekinili in so ga kriminalisti nadaljevali danes zjutraj.

Z ogledom kraja požara so kriminalisti tujo krivdo kot vzrok za požar izključili, točen vzrok za požar pa bodo lahko ugotovili šele s kriminalistično-tehničnimi analizami, ki jih bodo opravili v Nacionalno tehničnem laboratoriju, kamor so poslali zavarovane sledi.

Opravljeni sta bili tudi obdukciji obeh pokojnih, ki sta pokazali, da sta obe umrli zaradi zadušitve z ogljikovim monoksidom, telesnih poškodb pa na truplih ni bilo.

Policisti bodo o svojih ugotovitvah in o ugotovitvah izvedencev s poročilom seznanili pristojno tožilstvo.

Miran Šadl, mag. jav. upr.
predstavnik za odnose z javnostmi
POLICIJSKA UPRAVA MARIBOR

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...