radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Poročilo PU Ljubljana, 14.09.2018

policija splosniV preteklih 24-urah je Operativno komunikacijski center PU Ljubljana prejel 173 klicev za posredovanje v interventnih dogodkih. Od navedenih so policisti s področja kriminalitete obravnavali 57 dogodkov, s področja javnega reda in miru 52 dogodkov in s področja prometne varnosti 56 dogodkov.
Policisti so med drugim s področja kriminalitete obravnavali 8 tatvin, 6 vlomov in 4 poškodovanja tuje stvari.
S področja prometne varnosti so obravnavali 9 prometnih nesreč z materialno škodo in 8 prometnih nesreč z lahkimi telesnimi poškodbami. Kršiteljem cestno prometnih predpisov je bilo zaseženih 5 vozil.
S področja kršitev javnega reda in miru so intervenirali 12 krat na javnem kraju, eno osebo so pridržali, in 7 krat v zasebnem prostoru, eno osebo so pridržali.

Vlomi:
Policisti so bili obveščeni o 6 vlomih, v treh primerih je ostalo pri poskusu. V okolici Kočevja je bilo vlomljeno v hišo, od koder so neznanci odtujili denar in nakit. Na Jamovi cesti je bilo vlomljeno v klet in odtujeno kolo, na Toplarniški ulici pa je bilo vlomljeno v vozilo in odtujeno orodje.

Prometna nesreča na primorski avtocesti:
Policisti PU Ljubljana so bili včeraj okoli 16.30 obveščeni o prometni nesreči na primorski avtocesti. Z zbranimi obvestili je bilo ugotovljeno, da je nesrečo zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji povzročil voznik osebnega vozila znamke VW Golf. Slednji je bil v nesreči tudi lažje poškodovan. V nesreči sta bila udeležena še voznik os. vozila Mercedes Benz in voznik tov. vozila MAN, s pripetim priklopnim vozilom.
Po trčenju sta dve vozili obstali na odstavnem pasu, eno vozilo pa na prehitevalnem pasu avtoceste. Na omenjenem odseku ceste je zaradi prometne nesreče in popoldanske konice nastal zastoj, promet pa je stekel nekaj po 18. uri.

Zagorelo vozilo na avtocesti:
Včeraj okoli 11.40 smo bili obveščeni, da je na primorski avtocesti pred izvozom za Logatec v smeri Kopra zagorelo tovorno vozilo. Na kraju so posredovali gasilci, ki so požar uspeli pogasiti. Ugotovljeno je bilo, da je tovorno vozilo s priklopnikom zagorelo zaradi mehanske napake, vlečno vozilo pa je zgorelo v celoti. Voznik v dogodku ni bil poškodovan. Zaradi odpravljana posledic je bil promet na omenjenem odseku oviran.

Nataša Pučko
Predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...