radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Poročilo PU Maribor, 11.10.2018

policija splosniHudo poškodovana motoristka
Včeraj, okoli 13.30 je 18-letna ženska vozila motorno kolo po regionalni cesti, iz smeri Spodnjih Hoč proti Mariboru. Vozila je po levem prometnem pasu, za njo pa je vozila 56-letna voznica osebnega avtomobila. Ko sta pripeljali do semaforiziranega križišča z lokalno cesto za naselje Bohova, se je na semaforju prižgala rumena, nato pa rdeča luč, zaradi česar je motoristka pred križiščem zaustavila motorno kolo, voznica osebnega avtomobila pa tega, ker je vozila na prekratki varnostni razdalji za njo, ni uspela. S prednjim delom vozila je trčila v zadnji del motornega kolesa , zaradi česar je motoristka skupaj z motornim kolesom padla po vozišču in se hudo telesno poškodovala. Z reševalnim vozilom so jo prepeljali v UKC Maribor.

Policisti bodo voznico osebnega avtomobila kazensko ovadili pristojnemu tožilstvu.

Nevarna vožnja v cestnem prometu
Včeraj, okoli 18.45 je 41-letni voznik osebnega avtomobila, na Ptujski cesti v Mariboru, zaradi nepravilne strani vožnje trčil v osebni avtomobil, ki ga je vozil 49-letnik. Policisti so ugotovili, da je imel povzročitelj prometne nesreče v organizmu kar 0.95 mg/l alkohola. Odredili so mu strokovni pregled in ga bodo, zaradi suma storitve kaznivega dejanja Nevarne vožnje v cestnem prometu, ovadili pristojnemu tožilstvu.

Prebodene pnevmatike
Neznani storilec je preko noči, v Mariboru, na parkiranem osebnem avtomobilu znamke Ford B-MAX, prebodel vse štiri pnevmatike, na pokrov motorja pa privezal lutko, ki ima na obrazu sliko mariborske poslanke v Državnem zboru Republike Slovenije. Ker oseba s te slike kandidira tudi za županjo Mestne občine Maribor, policisti zraven kaznivega dejanja poškodovanje tuje stvari, preverjajo tudi utemeljenost suma, da je bilo storjeno tudi kaznivo dejanja grožnje. S kriminalistično preiskavo nadaljujemo.

Materialna škoda znaša okoli 500 evrov.

Miran Šadl, mag. jav. upr.
predstavnik za odnose z javnostmi

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Zadnje novice

Vročih 5

Prijava na novice

Prijavite se na prejamanje naših aktualnih novic.
Novic vam ne bomo pošiljali prepogosto, temveč samo takrat, ko bodo te res pomembne!
captcha 

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...