radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Poročilo PU Ljubljana, 12.10.2018

policija splosniV preteklih 24ih urah je Operativno komunikacijski center PU Ljubljana prejel 166 klicev za posredovanje v interventnih dogodkih. Od navedenih so policisti s področja kriminalitete obravnavali 51 dogodkov, s področja javnega reda in miru 56 dogodkov in s področja prometne varnosti 61 dogodkov.
Policisti so med drugim s področja kriminalitete obravnavali 10 tatvin, 8 vlomov (v treh primerih je ostalo pri poskusu) in 3 poškodovanja tuje stvari.
S področja prometne varnosti so obravnavali 16 prometnih nesreč z materialno škodo in 7 prometnih nesreč z lahkimi telesnimi poškodbami. Večkratnim kršiteljem CPP so policisti zasegli vozilo.
S področja kršitev javnega reda in miru so intervenirali 11 krat na javnem kraju, eno osebo so pridržali, in 6 krat v zasebnem prostoru.

Vlomi:
Policisti PU Ljubljana so obravnavali 8 vlomov, od tega je v treh primerih ostalo pri poskusu. Neznanci so vlomili v tri hiše, in sicer v okolici Ivančne gorice, Medvod in Litije. Odtujili os predvsem nakit in denar. Za Bežigradom so vlomili na ograjeno dvorišče trgovine, kjer so odtujili nagrobni pesek in okrasni kamen. Z dejanjem je povzročil za nekaj sto evrov škode. Prav tako so v Domžalah vlomili v vozilo in odtujili nahrbtnik.

Prometna nesreča:
Včeraj okoli 18.45 je bila PU Ljubljana obveščena o prometni nesreči pri Senožetih, v kateri sta bila udeležena voznika kombija in motornega kolesa. Z ogledom kraja nesreče in zbiranjem obvestil so policisti ugotovili, da je voznik Renault Trafica vozil po glavni cesti od Ljubljane proti Litiji. Pri zavijanju levo proti naselju Senožeti, pa je zaprl pot motoristu. Slednji se je v nesreči telesno poškodoval in je bil z reševalnim vozilom odpeljan v UKC Ljubljana. Po podatkih policije je utrpel lahke telesne poškodbe.

Nataša Pučko
Predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...