radio tomi predvajalnik

policija splosniHudo poškodovan voznik osebnega avtomobila
Včeraj, malo po 16. uri se je 71-letni moški pripeljal z osebnim avtomobilom domov, na Erjavčevo ulico v Mariboru. Parkiral je na nekoliko nagnjenem dvorišču in izstopil iz vozila, ne da bi pred tem aktiviral ročno zavoro. Nato je zaprl dvoriščno ograjo, se priklonil pod njo, da bi očistil listje, takrat pa ga je k ograji stisnil njegov osebni avtomobil, ki je sam krenil iz mesta, kjer je bil parkiran. Ob tem sem je hudo telesno poškodoval. Rešili sta ga žena in soseda, nato pa so ga prepeljali v UKC Maribor.

Umrl voznik osebnega avtomobila
Včeraj, okoli 16. ure je 72-letni Rušan pričel voziti osebni avtomobil po makadamski gozdni cesti izven naselja Lobnica, iz smeri parkirišča pod spodnjo postajo sedežnice Pisker, v smeri Ruš. Ko je pripeljal po klancu navzdol do prvega desnega ostrega nepreglednega ovinka, je brez zaviranja zapeljal naravnost, čez vozišče in čez travnato površino, ki je ob levem robu vozišča, nato pa po strmem gozdnem pobočju. Tam je s prednjim desnim delom vozila trčil v manjše drevo. Po trčenju je njegova sopotnica v vozilu, ki se v prometni nesreči ni poškodovala, peš odšla v smeri Ruš poiskat pomoč. Voznik je namreč po trčenju ostal v vozilu in ni kazal znakov življenja. Iz vozila so ga rešili gasilci. Kljub oživljanju je voznik na kraju nesreče umrl.

Zdravnica, ki je ugotovila smrt voznika je odredila sanitarno obdukcijo. Vidne poškodbe pokojnega namreč ne kažejo na to, da bi umrl zaradi njih, temveč policisti sumijo, da je med vožnjo morebiti prišlo do naravne smrti voznika.

Po pooblastilu direktorja
Miran Šadl, mag. jav. upr.
predstavnik za odnose z javnostmi

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran