radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Poročilo PU Koper, 12.10.2018

policija splosniV Divači so vlomili v hišo in ukradli dve verižici, zapestnico in 500 evrov. Kasneje smo bili obveščeni o drugem vlomu v hišo v Divači, kjer pa je storilec vse premetal, vendar ni nič odnesel. Vlomili so tudi v hišo na Kampelu, od koder so ukradli poldrage kamne, nekaj kosov zlatnine in zunanjo nadzorno kamero. Škode je za 2000 evrov.

Ob 14.15 smo bili obveščeni, da je v Sv. Antonu na prehodu za pešce kombi zbil peško in pobegnil. Peška je lažje poškodovana, policisti pa intenzivno iščejo povzročitelja prometne nesreče z belim kombijem.

Ilegalne migracije
Od srede zjutraj do danes zjutraj so policisti na območju PU Koper prijeli 15 ileglanih migrantov (7 drž. Pakistana, 3 drž. Sirije, 2 drž. Irana, 2 drž. Maroka in 1 drž. Afganistana). Vsi bodo vrnjeni na Hrvaško.

Ob 19.40 so policisti v Podgradu ustavili osebni avto, nemške registracije, ki ga je vozil 30-letni državljan Sirije z urejenimi dokumenti v Nemčiji, poleg njega je bila še sopotnica, državljanka Sirije, z enako urejenim statusom. V vozilu poleg njiju so bili še trije državljani Sirije in ena državljanka Maroka, ki pa so prestopili mejo na nedovoljen način. Voznik in sopotnica bosta danes privedena k preiskovalnemu sodniku na zaslišanje, ilegalni migranti pa bodo po zaključenih postopkih vrnjeni na Hrvaško.

Anita Leskovec
Predstavnica PU Koper za odnose z javnostmi

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...