radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Poročilo PU Novo mesto, 08.11.2018

policija splosniPolicisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 33-ih nujnih primerih in na številko 113 prejeli 171 klicev. Obravnavali so prometno nesrečo v kateri je nastala premoženjska škoda in zasegli avtomobil kršitelju cestno prometnih predpisov, ki ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja.Posredovali so zaradi šestih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj vlomov in tatvin. Posredovali so zaradi najdbe neeksplodiranega ubojnega sredstva in nezakonitih prehodov državne meje.

Vlomi in tatvine
Na Mirni in v Velikem Gabru je v noči na 7. 11. nekdo vlomil v dva gostinska lokala. Odtujil je prenosni računalnik, 30 evrov in štiri litre alkoholne pijače. Z vlomom in tatvino je povzročil za okoli 2100 evrov škode.

Oškodovanka je policiste obvestila, da je v Vinji vasi nekdo skozi vrata na terasi vlomil v stanovanjsko hišo in odtujil zlat nakit. Ocenjuje, da je škode za okoli 8000 evrov.

Nezakoniti prehodi državne meje
Črnomaljski policisti so v bližini kraja Dalnje Njive izsledili in prijeli tri državljane Afganistana, ki so nezakonito prestopili državno mejo. Tujce bodo po zaključenih postopkih predali hrvaškim varnostnim organom.

Alenka Drenik
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Novo mesto

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...