radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Poročilo PU Celje, 08.11.2018

policija splosniV zadnjih 24 urah so celjski in koroški policisti obravnavali 19 prometnih nesreč. 3 prometne nesreče so se končale z lažjim telesnimi poškodbami, 16 pa z materialno škodo. Večkratnemu kršitelju cestnoprometnih predpisov smo zasegli vozilo.

Na področju kriminalitete smo obravnavali lahko telesno poškodbo, rop, 7 tatvin, 2 vloma, 3 poškodovanja tujih stvari, ter kaznivo dejanja Nasilja v družini. Policisti so 3 krat intervenirali na javnem kraju in 3 krat v zasebnih prostorih.

Rop – Žalec
Danes okoli 3 ure zjutraj smo bili obveščeni o ropu na bencinskem servisu Petrol v Žalcu. Neznani storilec je prišel v bencinski servis, z orožjem zagrozil prodajalcu ter zahteval denar. Odnesel je manjšo količino denarja. Policisti in kriminalisti so opravili ogled kraja dejanja ter zbirajo obvestila.

Vlom – Velenje
Vlomljeno je bilo v poslovni prostor v Skornem pri Šoštanju. Neznani storilec je pregledal prostore, vendar ni bilo nič odtujenega.

Vlom – Žalec
Vlom v poslovni prostor so obravnavali tudi policisti PP Žalec. Nepridipravi so pregledali prostore ter odnesli tri plašilne pištole vredne okoli 200 eur.

Tatvina denarja – Laško
V Laškem policisti obravnavajo tatvino denarja iz odklenjene stanovanjske hiše. Lastnik je oškodovan za okoli 10.000 eur.

Tatvina artiklov iz trgovine – Celje
Celjski policisti so obravnavali tatvino raznih izdelkov iz ene izmed trgovin v Celju.

Nasilje v družini – Laško
Na območju policijske postaje Laško smo obravnavali KD Nasilja v družini. Storilcu smo izrekli ukrep prepovedi približevanja.

Toliko smo vam pripravili da današnje poročilo, želim vam lep in varen dan.

Božidar Pezdevšek
vodja centra
Policijska uprava Celje

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...