radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Poročilo PU Maribor, 07.12.2018

policija splosniPoskusa nedovoljenih vstopov v državo
V torek, 4. 12. 2018, ob 14.45 je na Mednarodnem mejnem prehodu Gruškovje v našo državo vstopal 39-letni Bolgar, s priklopnim tovornim vozilom bolgarskih registrskih oznak. Med pregledom vozila so policisti ugotovili, da je ponjava na zgornjem delu priklopnega tovornega vozila prerezana iz notranje strani zašita s plastičnimi zategami.

Zato so policisti odprli in pregledali tovorni del priklopnega vozila ter v njem odkrili dva 13-letna državljana Afganistana in 29-letnega državljana Pakistana.

V sredo, 5. 12. 2018, ob 3.50 pa je na Mednarodnem mejnem prehodu Gruškovje v našo državo vstopal 62-letni Turek, s priklopnim tovornim vozilom turških registrskih oznak. S tehničnimi sredstvi so policisti zaznali povečano prisotnost CO2 v notranjosti tovornega dela priklopnega vozila, reagiral je tudi indikator srčnega utripa. Med pregledom vozila so policisti ugotovili, da je tudi na tem vozilu ponjava na zgornjem delu priklopnega tovornega vozila prerezana iz notranje strani zašita s plastičnimi zategami.

Zato so policisti odprli in pregledali tovorni del priklopnega vozila ter v njem odkrili dva državljana Afganistana, stara 25 in 22 let ter 25-letnega državljana Pakistana.

Vsem šestim so zavrnili vstop v našo državo in so jih po zaključenih postopkih predali hrvaškim varnostnim organom.

gruskovje ilegalci 1

gruskovje ilegalci 2

gruskovje ilegalci 3

gruskovje ilegalci 4

gruskovje ilegalci 5

gruskovje ilegalci 6

Miran Šadl, mag. jav. upr.
predstavnik za odnose z javnostmi

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...