radio tomi predvajalnik

policija splosniNa območju Policijske uprave Celje smo včeraj obravnavali 58 interventnih dogodkov. S področja cestnega prometa poročamo o osmih prometnih nesrečah z materialno škodo. Zaradi kršitev javnega reda in miru smo enkrat ukrepali v javnih in štirikrat v zasebnih prostorih.

V nadaljevanju o vlomih v kleti, tatvinah goriva, vlomu v osebno vozilo in požaru.

Vloma v kleti - Celje
Na Ljubljanski cesti v Celju je neznani storilec vlomil v dve kleti stanovanjskega bloka. Iz ene je ukradel štiri pnevmatike.

Tatvine goriva – Kozje in Loka pri Žusmu
Iz dveh delovnih strojev, pariranih v kamnolomu na območju Kozjega, je včeraj ponoči neznani storilec ukradel okoli 250 litrov goriva. Tatvino goriva smo včeraj obravnavali tudi v Loki pri Žusmu, kjer jo je neznani storilec dobrih 900 litrov ukradel iz rezervoarjev treh tovornih vozil in enega delovnega stroja.

Vlom v osebno vozilo - Celje
V Celju, na Teharski cesti, smo obravnavali vlom v osebno vozilo. Storilec je ukradel parfum in iz denarnice nekaj gotovine.

Požar – Polzela
Na Polzeli smo včeraj obravnavali požar v pomožnem prostoru ob stanovanjski hiši, kjer je zaradi pregretja zagorel sušini stroj. V požaru je nastala manjša materialna škoda.

Poleg omenjenega smo se včeraj ukvarjali z iskanjem dveh oseb, poškodovanjem stekla na stopnišču stanovanjskega bloka v Celju, tatvino registrskih tablic v Vojniku, poškodovanjem električnega pastirja na pašniku na Padeškem vrhu, poškodovanjem vozila v Celju, tatvinama gotovine iz dveh denarnic na območju Celja in Rogaške Slatine ter mnogimi drugimi zadevami.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran